Lun 10, Septembrie 2007 / ABN AMRO

Parteneriat ARDAF - Generali Fond de Pensii

Compania de asigurare ARDAF, membra a PPF Investments Group, anunta lansarea parteneriatului cu Generali Fond de Pensii.
In baza incheierii acestui parteneriat, angajatii si agentii ARDAF din cadrul celor peste 200 de unitati teritoriale ale companiei, devin agenti de marketing ai Generali Fond de Pensii.

ARDAF vinde pensii private pentru Generali Fond de Pensii

“In baza acestui parteneriat, Generali Fond de Pensii beneficiaza pentru oferta sa de pensii administrate privat (Generali Aripi) de puternicul canal de distributie al companiei de asigurare ARDAF: una dintre cele mai extinse retele teritoriale ale asiguratorilor autohtoni (peste 200 de agentii si puncte de vanzare, organizate in 35 de sucursale) si o puternica forta de vanzare reprezentata de angajatii proprii si agenti “, a declarat Daniel Tudor, Director General ARDAF.

Incheierea parteneriatului Ardaf - Generali Fond de Pensii se inscrie in cadrul strategiei actionarului ARDAF – PPF Investments Group, de consolidare a pozitiei companiei pe piata.
“Oportunitatea de a le oferi acum clientilor ARDAF, in baza colaborarii cu Generali Fond de Pensii, servicii complementare celor de asigurari generale, exprima orientarea noastra puternica in directia calitatii si a valorii pe care dorim sa o oferim clientilor nostri, inclusiv prin diversificarea ofertei. Iar oferta de pensii a Fondului Generali apartinand Generali Group - unul dintre cele mai puternice si experimentate grupuri financiare si de asigurari din Europa, reprezinta cu siguranta o investitie in aceasta directie”, a mai adaugat Directorul General ARDAF.

La finalul unui amplu proces de reorganizare structurala, demarat odata cu schimbarea in luna februarie anul curent a actionariatului, ARDAF, in prezent una dintre cele mai puternic capitalizate societati de asigurare din Romania (valoarea capitalului social - 162.588.888,1 Ron, respectiv 48,7 Mil. Euro), se afla in ofensiva strategica pentru revenirea in elita operatorilor de profil.

PPF Investments, membru PPF Group, unul din liderii pietelor financiare si de asigurari din Europa Centrala si de Est si din Asia, reprezinta un investitor strategic concentrat pe sustinerea relansarii ARDAF si a dezvoltarii afacerilor de asigurari pe piata romaneasca, unde mai detine, de asemenea, societatea de asigurari Roumanie Assurance International (RAI), specializata in domeniul asigurarilor medicale pentru calatorii in strainatate.

Sursa: Ardaf - Asigurari