Sam 28, Iulie 2007 / Interamerican - Asigurari

Interamerican Pensii a primit autorizare pentru fondul de pensii

Interamerican Pensii a primit si autorizarea pentru fondul de pensii administrat privat

Bucuresti, 29.07.2007. Interamerican – Societate de Administrare a unui fond de pensii privat SA a obtinut ieri autorizarea pentru fondul de pensii Interamerican – Fond de Pensii Administrat Privat.

Aceasta noua autorizare completeaza procesul de autorizare pentru Interamerican Pensii inceput in mai cu depunerea unei cereri de infiintarea a companiei si care a fost urmat pe rand de obtinerea autorizarii de administrator al fondului de pensii administrat privat, autorizarea pentru prospectul schemei de pensii administrat privat si acordul Comisiei asupra Actului de Aderare.  

„Interamerican Pensii isi concentreaza in acest an toate eforturile pentru a obtine intre 10% si 15% din intreaga piata a pensiilor private obligatorii. Procesul de autorizare este aproape de final, la fel cum sunt si toate pregatirile necesare pentru a sustine operational procesul de vanzare. Am recrutat peste 12.000 de agenti de marketing pentru propria noastra forta de vanzari si am semnat contracte de colaborare puternice cu parteneri externi, care ne vor sustine in realizarea targetului propus”, a declarat Frans van der Ent, President & CEO Interamerican Romania Group

Interamerican Pensii beneficiaza de experienta internationala a concernului Eureko in administrarea pensiilor private si a investitiilor atat pe pietele dezvoltate, cat si pe cele emergente. De altfel, Eureko este numarul 1 in administrarea pensiilor private in Olanda si se afla in top 3 pe piata pensiilor private din Polonia. Pe plan local, Interamerican Romania detine premiul pentru cele mai bune performante în managementul fondurilor de investitii în Romania.

Sursa: Interamerican - Asigurari