Dum 18, Martie 2007 / Generali - Asigurari

Generali Asigurari lanseaza Asigurarea de daune materiale pentru IMM

Consecventa politicii sale de sprijinire a dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, a micilor intreprinzatori, Generali Asigurari  a lansat la inceputul acestui an un produs complex de asigurare destinat IMM–urilor: Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

"Noi deja practicam acoperirea riscurilor pentru IMM-uri, dar am dorit sa le reunim pe toate sub «umbrela» unei polite complexe pentru intreprinderile mici si mijlocii. Ne-am gandit ca o astfel de polita ar trebui sa constituie o prioritate pentru patronii care conduc un IMM", a declarat domnul Tudor Moldovan, Directorul General al companiei.

Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii se adreseaza intreprinderilor care isi desfasoara activitatea in sfera productiei de bunuri materiale, comert si servicii.
Produsul este destinat acoperirii daunelor materiale ale patrimoniului IMM-urilor, si anume: cladiri sau ansamblul de cladiri si constructii anexe, cote-parti din imobile si instalatii fixe, precum si continutul acestora, cum ar fi utilaje, echipamente, mobilier, obiecte de inventar, stocuri de marfa etc. in plus, pentru a evita reducerea volumului de activitate, in cazul producerii unui risc asigurat, polita de asigurare acopera si cheltuielile suplimentare de functionare necesare, conform limitelor stabilite in contract.

Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii este un produs complex care acopera o gama larga de riscuri, corelata cu un pret avantajos, in functie de riscurile ce se acopera: incendiu, explozie, calamitati naturale, evenimente socio-politice, dar si furt si talharie asupra bunurilor asigurate. De asemenea, un avantaj major pentru asigurat il constituie promptitudinea in plata despagubirilor, caracteristica de baza a societatii Generali Asigurari, prin care s-a departajat intotdeauna de ceilalti competitori.

Prima de asigurare variaza in functie de riscurile ce se doresc a fi acoperite, de activitatea desfasurata, de tipologia constructiva a cladirii, de existenta mijloacelor de protectie in cazul preluarii riscului de furt.
Avand in vedere complexitatea activitatii si riscurile la care este expusa o afacere a unui intreprinzator, pentru a veni in sprijinul acestuia, polita de asigurare ofera protectie suplimentara prin acordarea de clauze speciale (avarii accidentale la sistemele de incalzire, spargerea accidentala a suprafetelor vitrate, bani depozitati in seif si pe durata transportului etc.)

Cei care doresc sa incheie o Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii  o pot face adresandu-se unui agent de asigurari din cele 76 de agentii si puncte de lucru ale companiei noastre.


Sursa: Generali - Asigurari