Mar 23, Ianuarie 2007 / ING - Asigurari

Echipa de Formula 1 ING Renault lanseaza bolidul R27 2007

Echipa de Formula 1 ING Renault a prezentat la Amsterdam, in fata a 600 de jurnalisti, masina de curse R27 care poarta de acum incolo sigla ING.
Bolidul a fost descoperit de catre Michel Tilmant, CEO al ING Group, Alain Dassas, presedintele echipei de F1 ING Renault si de Flavio Briatore, director executiv al echipei, alaturi de pilotii Giancarlo Fisichella si Heikki Kovalainen, care vor incepe in curand sezonul competitional.
Echipa se va numi de acum inainte “ING Renault”, dupa ce ING a anuntat in luna noiembrie 2006 ca va sponsoriza echipa de Formula 1 Renault.
Prin acest parteneriat, ING continua sa isi consolideze notorietatea numelui la nivel global ca si unul dintre liderii institutiilor financiare internationale, oferind servicii de asigurari, servicii bancare si de administrare a activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti din 50 de tari. Formula 1 ofera o oportunitate extraordinara pentru promovarea brandului ING. Audienta transmisiunilor TV este de peste 850 milioane de telespectatori din toata lumea, iar ING este prezent in 15 dintre cele 17 tari care organizeaza curse de Grands Prix. De asemenea, ING va promova parteneriatul cu echipa de F1 ING Renault printr-o campanie de publicitate si marketing.
Anul 2007 inseamna debutul lui Heikki Kovalainen, considerat a fi unul dintre cei mai talentati viitori piloti de Formula 1. El va concura alaturi de Giancarlo Fisichella, care face parte din echipa de 3 ani. Fisichella si Kovalainen formeaza o echipa competitiva care combina talentul in devenire si experienta competitionala. Ei vor fi sprijiniti de pilotii de teste Nelson Piquet Jr. si Ricardo Zonta.

Sursa: ING - Asigurari