Joi 22, Mai 2008 / BCR Asigurari

BCR opreste temporar accesul la serviciul de Operatiuni prin telefon

Oprirea temporara are ca scop imbunatatirea sistemului informatic in vederea la cresterii calitatii serviciilor oferite.

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 17,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 573 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM – peste 1.500 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card - 13.000 de POS. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.

Erste Bank este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrala. Peste 52.000 de angajati deservesc aproape 16 milioane clienti, in 2.800 sucursale din opt tari. La data de 31 Decembrie 2007, totalul activelor era de 200,5 milarde de euro, profitul net de 1.174,7 milioane de euro, iar rentabilitatea capitalului angajat de 14,6 %.

Sursa: BCR Asigurari