Mie 21, Mai 2008 / Aviva - Asigurari

BCR incurajeaza transferul rapid de bani din si spre strainatate

Banca Comerciala Romana (BCR) deruleaza, in perioada 26 Mai – 31 Iulie a.c., o campanie promotionala de promovare a serviciului de transfer de bani MoneyGram.

La aceasta promotie participa persoanele fizice clienti sau neclienti ai bancii, care efectueaza cel putin un transfer de bani prin intermediul serviciului MoneyGram in sucursalele si agentiile BCR din Bucuresti si din tara.

In cadrul campaniei, BCR ofera, prin tragere la sorti, 30 de premii constand in 10 aparate foto digitale, 10 telefoane mobile si 10 calculatoare personale.

“BCR incurajeaza transferurile de bani prin intermediul MoneyGram ca o metoda moderna, rapida si sigura. In anul 2007 prin BCR s-au efectuat aproape 1.500.000 de operatiuni MoneyGram in valoare de peste 450 milioane EUR. Transferurile din strainatate spre destinatarii din Romania reprezinta circa 99% din total atat ca numar de tranzactii cat si ca valoare” a declarat Marilena Popovici, Director al Directiei Operatiuni Corporate din BCR. “BCR promoveaza constant utilizarea mijloacelor moderne de trasfer rapid de fonduri, contribuind astfel la diminuarea riscurilor tranzactiilor nesecurizate, derulate prin entitati si persoane fizice excedand cadrul institutiilor financiare sau celor specializate in transferul de fonduri. Totodata, BCR vine in intampinarea clientilor sai prin dezvoltarea de noi produse cu grad mare de accesibilitate de natura sa permita derularea acestor transferuri prin conturi sau carduri specializate ” a adaugat Marilena Popovici.

MoneyGram se adreseaza persoanelor fizice care doresc sa primeasca ori sa trimita rapid fonduri. Clientul poate dispune de suma primita in 10 minute de la expedierea din strainatate si indiferent de valuta transmisa din tara de origine spre Romania. Suma, convertita automat de sistem in momentul transferului, ajunge si se elibereaza clientului in EUR.

Avantajele utilizarii serviciului MoneyGram sunt rapiditatea, siguranta si confidentialitatea in operare, disponibilitatea imediata a sumelor catre beneficiar, posibilitatea transmiterii , alaturi de bani, si de mesaje de la ordonator la beneficiar, reteaua extinsa de agenti MoneyGram la nivelul tuturor unitatilor BCR.

Sursa: Aviva - Asigurari