VISION ROMANIA SRL

Numar angajati
Pagina web
Adresa companie

Detalii companie

La momentul actual compania VISION International People Group isi desfasoara cu mare succes activitatea in multe tari din Europa Centrala, Europa deEst si de Vest, CSI, si Asia, cum ar fi: Italia, Germania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Cehia, Turcia, Mongolia, Vietnam, Romania, Rusia, Belorus, Ukraina, Lituania, Letonia, Kazahstan si Uzbekistan. Compania are reprezentante oficiale si oficii moderne cu dotari tehnologice performante in tarile specificate anterior, precum si in Anglia si pe Cipru.
Compania VISION International People Group este una dintre cele mai mari companii internationale care isi desfasoara activitatea in exclusivitate in domeniul sanatatii. Filosofia companiei este WHOLE HEALTH OPTION, Optiunea Sanatatii Exceptionale.Misiunea companiei este un business sanatos, adica sigur, de lunga durata, avantajos, bazat pe cea mai mare necesitate a omului ? de a fi sanatos.
Din momentul fondarii, 14 iulie 1996, compania si-a concentrat atentia neincetat asupra crearii unei noi culturi despre sanatate, compania VISION International People Group a fost prima, care a afirmat, ca sanatatea omului este principala resursa economica a statului.
Produsele de sanatate promovate si distribuite de companie reprezinta nucleul, fundamentul ei. Partenerul strategic al companiei este fitoconcernul european de talie mondiala ARKOPHARMA, in colaborare cu care compania VISION a construit in Irlanda o intreprindere fitologica proprie ?NUTRIPHARMA?.
Mii de oameni din diferite tari sunt consumatori ai produselor VISION. In fiecare secunda, 11 persoane din lume consuma produsele Vision.
Tehnologia de preparare a suplimentelor este una inedita. Metoda de criogenie este un know ? how al concernului ARKOPHARMA. Aceasta metoda reprezinta macinarea materiei brute (in cazul nostru plantele) dupa criogenarea si deshidratarea in conditiile de azot lichid la t -196 C. Ulterior are loc incapsularea in casete de origine vegetala.Plantele tratate astfel isi pastreaza circa 94% din proprietatile sale curative. Toate produsele VISION se produc in conditii care corespund in intregime standardului GMP (Good Manufacturing Practice) pt. produse farmaceutice.

Oferte de la compania: VISION ROMANIA SRL

Titlu job Companie Oras Adaugat
VISION ROMANIA SRL Constanta 26 Mar 2009