Solicitant asigurareAsigurari Raspundere Civila Generala de la Generali - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Raspundere Civila oferit de institutia de asigurari Generali - Asigurari
Asigurarile de raspundere civila acopera riscuri ce pot provoca daune materiale sau vatamari corporale tertelor persoane. Puteti opta pentru o asigurare de raspundere civila pentru a putea acoperi, financiar, pagubele sau pierderile pe care le puteti provoca clientilor, partenerilor de afaceri sau tertelor persoane.
Asigurarea de raspundere Civila Profesionala (Malpraxis) a Medicilor si a Person, produs oferit de Generali - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asiguratii sunt: Medicii, stomatologii, biologii, chimistii, farmacistii si alt personal medical cu studii medicale de specialitate; personalul medical ca asistenti medicali, precum si personal autorizat sa desfasoare activitati conexe servicilor medicale care isi exercita profesia in cabinete medicale, spitale, centre de diagnostic si tratament, alte unitati medicale sau servicii farmaceutice, acreditate si/sau autorizate, potrivit dispozitiilor legale, pentru tipul de activitate medicala respectiva.
Contractantul poate fi: Cadrul medical, cabinet medical, spital, centru de diagnostic si tratament, alta unitate medicala sau de serviciu farmaceutic, acreditate si/sau autorizate sa practice medicina.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Raspundere Civila Generala de la Generali - Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Raspunderea civila a asiguratului pentru daune sau pierderi provocate clientilor.
Ce riscuri sunt acoperite: Culpa medicala, eroarea, omisiunea sau neglijenta Asiguratului in acordarea asistentei medicale profesionale.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri egale cu sumele pe care asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de dezdaunare. Acestea se platesc fie asiguratului, fie direct persoanelor prejudiciate.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Raspundere Civila Generala de la Generali - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea este valabila pentru evenimentele asigurate care au loc pe teritoriul Romaniei.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Raspundere Civila Generala de la Generali - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea de raspundere civila are ca obiect protectia asiguratului fata de evenimentele care aduc prejudicii (fie materiale, fie vatamari corporale) unor terte persoane, evenimente pentru care Asiguratul este raspunzator. Prin protectie se intelege angajamentul Asiguratorului (companiei de asigurare) de a plati sumele pe care Asiguratul este obligat sa le plateasca cu titlu de dezdaunare ca urmare a evenimentelor asigurate. Sumele despagubite de Asigurator (compania de asigurare) pot fi platite fie asiguratului, fie direct persoanei prejudiciate careia asiguratul ii este dator.
Exista mai multe tipuri de asigurari de raspundere civila pentru persoanele fizice, asigurarile fiind diferite datorita tipurilor de evenimente pentru care se acorda despagubiri.
Asigurarea de raspundere civila generala va acoperi:

▪ accidentele pe care Asiguratul le provoaca in mod activ si neintentionat

▪ daune pe care membrii familiei asiguratului (cu sau fara raspundere legala) le provoaca tertelor persoane.

▪ daune sau vatamari corporale pe care animale apartinand Asiguratului le provoaca tertelor persoane, fie prin comportament agresiv, fie accidental.

▪ daune pe care obiecte in proprietatea sau in custodia Asiguratului le provoaca prin desprinderi de corpuri sau componente si caderi, scurgeri, functionare defectuoasa automata etc.. Chiar daca Asiguratul nu este implicat direct, va fi raspunzator pentru daunele produse.
Asigurarea de raspundere civila profesionala va acoperi:

▪ distrugerea, deteriorarea sau pierderea documentelor in original, atunci cand acestea au fost incredintate Asiguratului de catre clienti in scopul indeplinirii sarcinilor specifice profesiei.

▪ neexecutarea atributiilor profesionale, atunci cand Asiguratul trebuie sa plateasca daune clientilor ca urmare a acestui eveniment.

▪ acte de neglijenta ale Asiguratului in calitate de prestator de servicii, acte ce aduc prejudicii clientilor acestuia.
Asigurarea de raspundere civila auto (RCA) acopera accidentele provocate de autovehiculul asigurat. go top