Solicitant asigurareAsigurari de Locuinta si Bunuri de la Astra - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Locuinta si bunuri oferit de institutia de asigurari Astra - Asigurari
Asigurarile de locuinta si bunuri acopera riscuri ce pot afecta starea locuintei sau a bunurilor aflate in interiorul locuintei. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare cum ar fi acoperirea raspunderii civile familiale (atat in interiorul cat si in afara locuintei) sau accidente care va pot pune in pericol integritatea corporala, sanatatea sau viata. In cazul in care optati pentru asigurarea obligatorie a locuintei, produsul asigura un minim de protectie pentru locuinta dumneavoastra.
Asigurare a Locuintei "CasAsigura", produs oferit de Astra - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asigurarea de locuinta CasAsigura este un produs care se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Locuinta si Bunuri de la Astra - Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Se asigura locuinta.
Ce riscuri sunt acoperite: Prin produsul CasAsigura, ASTRA-UNIQA iti ofera o asigurare care acopera pagubele cauzate de dezastrele naturale (ca si asigurarea obligatorie):

▪ cutremur;

▪ alunecare de teren;

▪ inundatie.

▪ incendiu;

▪ trasnet;

▪ explozie;

▪ cadere de corpuri.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Prima de asigurare (pretul asigurarii de locuinte) este:

▪ 35 RON pentru o suma asigurata de 10.000 EUR;

▪ 70 RON pentru o suma asigurata de 20.000 EUR;

▪ 0,1% din suma asigurata pentru sume mai mari de 20.000 EUR.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Locuinta si Bunuri de la Astra - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Durata asigurarii este de 1 an.
Beneficii / Avantaje asigurare Prima de asigurare poate fi platita si in rate de catre pensionari.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Locuinta si Bunuri de la Astra - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Oricare din institutiile avizate poate incheia polite obligatorii de asigurari locuinte, insa acestea nu pot fi inlocuite de o polita facultativa de asigurare a locuintei.
Asigurarea facultativa de asigurare a locuintei, ofera in plus fata de beneficiile unei asigurari obligatorii de locuinte o suma maxima asigurata mai mare (in general de 10 ori mai mare decat in cazul unei asigurari obligatorii - deci mai apropiata de valoarea reala a locuintei) si o acoperire extinsa pentru riscurile si obiectele incluse in asigurare (poate fi acoperit, in cazul unei asigurari de locuinte facultative, riscul de furt si pot fi incluse in asigurare bunuri aflate in locuinta.
Asigurarea facultativa a locuintei pentru persoane fizice poate fi un produs complex care sa includa si raspunderea civila fata de terti a titularului sau a membrilor familiei acestuia, cat si acoperirea riscului de accidente, beneficii pe care asigurarea obligatorie a locuintelor nu le poate include.
Asigurarile obligatorii de locuinte acopera o varietate de riscuri comune insa, datorita primei de asigurare scazute si suma asigurata este redusa.
Asigurarea obligatorie a locuintei, la fel ca in cazul asigurarilor facultative de locuinte, acorda despagubiri proportional cu daunele produse ca urmare a unui eveniment asigurat, insa la calculul indemnizatiilor se pastreaza raportul dintre suma maxima asigurata si valoarea reala a locuintei si bunurilor. Datorita sumei mici stabilite in contract, asigurarea obligatorie a locuintei va acoperi doar un procent din daunele produse, chiar daca valoarea totala a daunelor este mai mica decat suma maxima asigurata. Suma maxima asigurata este platita doar in cazul distrugerii totale a locuintei si a bunurilor continute. go top