Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Wiener Stadtische Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Wiener Stadtische Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurarea beneficiarilor de credite bancare "Unita Credit", produs oferit de Wiener Stadtische Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice care au beneficiat de un credit bancar
Varsta de cuprindere in asigurare: 18 - 65 ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Wiener Stadtische Asigurari
Obiectul asigurarii: Garantarea achitarii catre banca a sumei ramase de rambursat, in cazul producerii decesului sau invaliditatii totale permanente a asiguratului inainte de rambursarea integrala a creditului.
Pachetul de asigurare contine:

▪ asigurarea de viata

▪ asigurarea suplimentara de invaliditate totala permanenta din accident

▪ asigurarea suplimentara de invaliditate totala permanenta din boala
Ce riscuri sunt acoperite: Decesul persoanei asigurate din orice cauza
invaliditatea totala permanenta (gradul I sau II), cauzata de un accident sau de o boala.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Drepturile din asigurare reprezinta valoarea soldului creditului la data producerii decesului sau invaliditatii totale permanente, cu exceptia ratelor restante si a dobanzilor (penalitatilor) aferente acestora.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Wiener Stadtische Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Wiener Stadtische Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Prima de asigurare se stabileste in functie de: valoarea creditului la momentul incheierii asigurarii, modalitatea de rambursare a creditului, durata creditarii, dobanda practicata de banca la momentul acordarii creditului, perioada de plata a primelor de asigurare, sexul, varsta si starea de sanatate a persoanei asigurate (daca este cazul), riscul caracteristic activitatii desfasurate de persoana asigurata.
La stabilirea primei de asigurare, se au in vedere si anumite caracteristici legate de imprumutul obtinut de la banca si anume: valoarea si durata rambursarii creditului, dobanda anuala a creditului, existenta si durata perioadei de gratie, modalitatea de rambursare a creditului (plati periodice constante, plati periodice constante din valoarea creditului initial sau o plata unica finala, alte modalitati) frecventa de plata a ratelor de credit: lunara, trimestriala, semestriala sau anuala.
Frecventa de plata: prima de asigurare este unica si se achita pentru intreaga durata a asigurarii. In cazul creditelor acordate pe un interval mai mare de 5 (cinci) ani, primele de asigurare se pot achita anual. In acest caz, primele se achita pe un interval mai scurt de timp decat durata creditului, si anume ½ din durata creditului. go top