Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Omniasig Life
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Omniasig Life
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurarea mixta de viata "Senior", produs oferit de Omniasig Life, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Acest program se adreseaza persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 65 ani, urmand ca plata pensiei viagere sa debuteze la varsta de 55 de ani a asiguratului, dar nu mai tarziu de 65 ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Omniasig Life
Obiectul asigurarii: SENIOR este o asigurare de viata care va ofera in acelasi timp si un mod de a economisi o parte din veniturile dumneavoastra, ajutandu-va sa va mentineti standardul de viata inclusiv dupa retragerea din activitate. Puteti opta pentru una din cele doua variante de economisire si protectie:

▪ Pensia de Invaliditate - valabila pe durata de plata a primelor, care ofera asiguratului o suma de bani forfetara in functie de gradul de invaliditate, si

▪ Pensia de Urmas - valabila pe durata incasarii rentei, care ofera posibilitatea urmasilor de a incasa o suma de bani la decesul asiguratului, pe o durata de 5 ani sau 10 ani.
Ce riscuri sunt acoperite: deces
accident
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Marimea pensiei suplimentare, precum si momentul inceperii acesteia sunt decise de catre asigurat, plata primelor facandu-se unic (o singura data pe toata durata contractului, la inceputul acestuia) sau esalonat (in fiecare an de contract, cu frecventa aleasa – lunar, trimestrial, semenstrial sau anual).
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Omniasig Life
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Pentru ca sumele asigurate sa nu se deterioreze in timp, contractul de asigurare poate fi revalorizat, adaptat la nivelul inflatiei.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Omniasig Life
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Pensia suplimentara este garantata viager sau si pe perioada limitata, fiind sporita cu excedentul cuvenit.
Pensiile private facultative si pensiile private obligatorii se calculeaza independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
La producerea riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private)
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Toate pensiile private, atat pensiile facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire gestionate de institutii financiare independente de casa nationala de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul rentei viagere sau a sumei primite prin plata unica la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului. go top