Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari ING - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurarea mixta de viata "Smart", produs oferit de ING - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice cu varste cuprinse intre 18 si 50 de ani si copii cu varste intre 1 an si 17 ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
Obiectul asigurarii: Viata, Siguranta financiara Starea generala de sanatate si integritatea corporala a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Decesul din orice cauza, decesul din accident, spitalizarea din accident, interventia chirurgicala din accident
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri in caz de deces, mostenitorilor asiguratului.
In caz ca se doreste rascumpararea componentei investitionale, valaorea de rascumparare nu este egala cu valoarea primelor platite, din acestea fiind deduse sumele aferente componentei de protectie a asigurarii.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului este de minim 5 ani.
Beneficii / Avantaje asigurare Discountul pentru cuplu este de aproximativ 40%.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii nationala.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private) go top