Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari ING - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurare de economii pentru tineri "Academica", produs oferit de ING - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani si copii cu varste intre 1 an si 15 ani.
Beneficiarul rentelor este copilul tau.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
Obiectul asigurarii: Academica te ajuta sa pui deoparte suma de care va avea nevoie copilul tau cand va implini 18 ani.
Este in acelasi timp un produs traditional, fara grade de risc, care imbina protectia specifica unei asigurari de viata cu acumularea de fonduri banesti necesare sustinerii educatiei copilului tau.
Ce riscuri sunt acoperite: Supravieturie la incheierea contractului, deces.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Daca in intervalul de plata a primelor survine decesul parintelui, contractul de asigurare continua si ING preia plata primelor.
In primii 2 ani contractul nu are valoare de rascumparare. Ulterior, daca decizi sa renunti la contract vei plati o taxa de reziliere si vei primi valoarea de rascumparare. Aceasta valoare pe care o primesti este mai mica decat suma primelor platite pentru investitie deoarece se scad costurile de administrare. Deci nu este deloc recomandat sa reziliezi inainte de termen deoarece beneficiile sunt diminuat.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului: este formata din perioada de plata a primelor (minim 5 ani, maxim pana la implinirea a 65 de ani de catre asigurat) si perioada de plata a rentelor (5 ani)
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la ING - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: