Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Generali - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurarea mixta de viata "Generali Practic Plus", produs oferit de Generali - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Produsul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc economisirea unor sume pe un orizont mediu de timp.
La incheierea asigurarii, varsta Asiguratului nu trebuie sa depaseasca 70 de ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
Obiectul asigurarii: Practic Plus este o asigurare mixta de viata, flexibila si unica, fiind o forma optima de economisire si protectie prin asigurare, pe toata durata contractului.
Ce riscuri sunt acoperite: Deces
Supravietuire la finalizarea contractului.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: La sfarsitul contractului sau la producerea riscului asigurat, se primeste suma asigurata plus participarea la castig.
La sfarsitul contractului, suma asigurata plus participarea la castig pot fi platite integral sau sub forma de pensie.
Clauze suplimentare asigurare: Plata dublului sumei asigurate in caz de producere a riscului asigurat din accident.
Triplarea sumei asigurate in caz de producere a riscului asigurat din accident rutier.
Clauza de invaliditate permanenta din accident, caz in care indemnizatia de asigurare este egala cu un procent din suma asigurata, procent stabilit in functie de gradul de invaliditate.
In caz de incapacitate totala de munca, Generali preia plata primelor de asigurare, pe toata durata ramasa a contractului.
Spitalizare continua ca urmare a unui accident.
Interventii chirurgicale ca urmare a unui accident.
Imobilizare in aparat ghipsat.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului este aleasa de client, intre 5 si 30 de ani.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii nationala.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private) go top