Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Generali - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurarea mixta de viata "Generali Clasic Plus", produs oferit de Generali - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Generali Clasic Plus este o asigurare de viata care iti ofera garantia linistii familiei tale si confortul financiar in cazul producerii riscurilor asigurate.
La incheierea asigurarii, varsta Asiguratului nu trebuie sa depaseasca 70 de ani.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
Obiectul asigurarii: Viata asiguratului
Prin clauze suplimentare se pot asigura starea de sanatate, integritatea corporala si capacitatea de munca a asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: Deces
Supravietuier la finalizarea contractului.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: In cazul producerii riscului asigurat, Beneficiarul politei primeste suma asigurata.
Clauze suplimentare asigurare: Plata dublului sumei asigurate in cazul producerii riscului asigurat din accident.
Triplarea sumei asigurate in cazul producerii riscului asigurat din accident rutier.
Clauza de invaliditate permanenta din accident, caz in care indemnizatia de asigurare este egala cu un procent din suma asigurata, procent stabilit in functie de gradul de invaliditate.
In caz de incapacitate totala de munca, Generali preia plata primelor de asigurare, pe toata durata ramasa a contractului.
Cheltuielile de spitalizare, interventii chirurgicale si imobilizare in aparat ghipsat ca urmare a unui accident.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Durata contractului este aleasa de client, intre 1 si 30 de ani, cu posibilitate de prelungire cu pana la 6 ani, fara vizita medicala.
Beneficii / Avantaje asigurare Polita se poate cesiona pentru obtinerea unui credit.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Generali - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Prima de asigurare poate fi platita periodic: anual, semestrial sau trimestrial, in functie de alegerea ta.
Pensiile private facultative si pensiile private obligatorii se calculeaza independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
La producerea riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private)
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Toate pensiile private, atat pensiile facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire gestionate de institutii financiare independente de casa nationala de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul rentei viagere sau a sumei primite prin plata unica la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului. go top