Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari BCR Asigurari Viata
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Planuri de economisire pentru pensie, produs oferit de BCR Asigurari Viata, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Obiectul asigurarii: Economisire, integritate corporala si siguranta financiara
Ce riscuri sunt acoperite: Supravietuire si deces
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Renta Viagera
Renta de Urmas
Renta de Invaliditate
Clauze suplimentare asigurare: "Clauzele suplimentare:

▪ Pot fi revalorizate odata cu asigurarea de baza;

▪ Pot fi reactivate dupa ce au fost intrerupte;

▪ Se pot incheia fie odata cu asigurarea de baza, fie la orice aniversare a politei din perioada de plata a asigurarii de baza. 
Asigurarile suplimentare de sanatate si accident Asigurarea suplimentara de exonerare de plata a primelor in caz de invaliditate Asigurarea suplimentara pentru deces din accident Asigurarea suplimentara de invaliditate din accident Asigurarea suplimentara pentru riscul de interventie chirurgicala Asigurarea suplimentara pentru riscul de interventie chirurgicala din accident Asigurarea suplimentara de imbolnavire grava Asigurarea suplimentara pentru spitalizare din accident"
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare puteti alege varsta de la care sa incasati renta;
puteti opta pentru tipul de renta dorit: viagera sau pe o perioada limitata;
puteti stabili valoarea rentei dorite sau suma pe care doriti sa o economisiti;
suma asigurata este garantata, la ea adaugandu-se acumularea de capital;
valoarea rentei stabilite se poate pastra prin indexarea anuala cu rata inflatiei.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor.
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) go top