Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari BCR Asigurari Viata
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Pensii private facultative, produs oferit de BCR Asigurari Viata, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asigurarea de viata cu plan investitional in vederea pensionarii este un produs care se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Obiectul asigurarii: Asigurarea are o componenta de protectie, obiectul acesteia fiind viata asiguratului, si o componenta investitionala avand ca obiect siguranta financiara a asiguratului sau a mostenitorilor acestuia.
Planul investitional poate consta in 3 programe investitionale unit-linked, la alegerea titularului, cu diferite grade de risc:

▪ BCR PIANO – program investitional unit-linked cu grad de risc scazut

▪ BCR FORTE - program investitional unit-linked cu grad de risc mediu

▪ BCR FORTISSIMO - program investitional unit-linked cu grad de risc ridicat
Ce riscuri sunt acoperite: Supravieture la sfarsitul contractului
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: nespecificat
Clauze suplimentare asigurare: "Asigurarile suplimentare de sanatate si accident Asigurarea suplimentara de exonerare de plata a primelor in caz de invaliditate Asigurarea suplimentara pentru deces din accident Asigurarea suplimentara de invaliditate din accident Asigurarea suplimentara pentru riscul de interventie chirurgicala Asigurarea suplimentara pentru riscul de interventie chirurgicala din accident Asigurarea suplimentara de imbolnavire grava Asigurarea suplimentara pentru spitalizare din accident"
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Produs special creat pentru persoanele care doresc sa investeasca in vederea realizarii unor venituri suplimentare si in acelasi timp sa fie protejate beneficiind de avantajele unei asigurari de viata.
Produs adaptat si diversificat pentru a corespunde circumstantelor individuale si atitudinii fata de risc a fiecarei persoane.
Instrument de economisire si planificare pe termen mediu si lung ce iti poate furniza venitul necesar pentru evenimentele importante din viata ta – sustinerea copilului la o universitate de prestigiu sau casatoria acestuia, indeplinirea unor proiecte ambitioase (o casa de vacanta, calatorii de vis...), venituri suplimentare la varsta pensionarii.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Toate pensiile private, atat pensiile facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire gestionate de institutii financiare independente de casa nationala de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul rentei viagere sau a sumei primite prin plata unica la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Pensiile private facultative si pensiile private obligatorii se calculeaza independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
La producerea riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) go top