Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari BCR Asigurari Viata
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurarea de viata pentru beneficiarii creditelor bancare, produs oferit de BCR Asigurari Viata, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asigurarea de viata se adreseaza persoanelor fizice care au contractat un credit.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Obiectul asigurarii: Viata debitorului
Capacitatea de munca a debitorului
Integritatea corporala a debitorului
Ce riscuri sunt acoperite: Accidente
Deces
Somaj
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: In cazul unuia din evenimentele asigurate creditorul incaseaza suma ramasa de plata pentru acoperirea creditului.
Clauze suplimentare asigurare: Asigurarii de viata i se pot adauga o serie de clauze suplimentare pentru a putea fi protejat in orice circumstante:
Asigurarea suplimentara in caz de invaliditate permanenta din accident
Prin plata unei prime suplimentare, puteti adauga asigurarii oferite de banca si asigurarea suplimentara pentru protectie in caz de invaliditate permanenta ca urmare a unui accident. Prin aceasta protectie suplimentara, in cazul nefericit al unui accident in urma caruia suferiti de o invaliditate permanenta partiala sau totala, veti beneficia de un procent din suma asigurata, in functie de gradul de invaliditate.
Asigurarea suplimentara de exonerare de la plata primelor in caz de somaj
In schimbul platii unei prime, BCR Asigurari de Viata se obliga sa exonereze Asiguratul de la plata ratelor de credit pentru o perioada de maxim 9 luni/an, daca Asiguratul dobandeste starea de somer pe durata de valabilitate a acestei asigurari. Asiguratul poate beneficia de prestatiile garantate doar daca au trecut 3 luni de la intrarea sa in vigoare. Aceasta asigurare poate fi achizitionata la contractarea unui credit de nevoi personale.
Asigurarea de viata pentru posesorii unui depozit la BCR
In schimbul platii unei prime, asigurarea de viata se poate incheia de catre posesorii de depozit incheiat pentru o perioada de minim 1 an si ofera protectie pentru riscul de deces. In cazul unui eveniment nefericit in perioada de valabilitate a politei, beneficiarii asiguratului vor primi de 3 ori valoarea depozitului constituit initial. Daca evenimentul asigurat nu are loc, la sfarsitul contractului asiguratul primeste inapoi 50% din primele platite.
Asigurarea de viata pentru posesorii unui credit contractat in vederea achizitionarii unui autoturism
In schimbul platii unei prime, se poate incheia o asigurare de viata ce ofera protectie pentru deces din accident si pentru invaliditate permanenta din accident.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la BCR Asigurari Viata
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Experienta pe piata financiar-bancara si grija pentru clientii sai au determinat Banca Comerciala Romana sa ofere gratuit o asigurare de viata de la BCR Asigurari de Viata, odata cu contractarea creditelor de nevoi personale sau a creditelor pentru achizitionarea unei locuinte. go top