Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Aviva - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Aviva - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurare de economii pentru tineri "Bursa de Studii", produs oferit de Aviva - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Aviva - Asigurari
Obiectul asigurarii: Bursa de studii Aviva este conceput ca un plan de protectie si investitii pe termen mediu si lung, care asigura suport financiar pentru satisfacerea unor nevoi specifice ale copilului cum ar fi plata studiilor, achizitionarea unei case, cheltuieli de nunta sau cumpararea unei masini
Ce riscuri sunt acoperite: Decesul contractantului
Incapacitate temporara de munca
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Economiile sunt investite in programul de investitii in RON ales de tine si alcatuiesc un cont a carui valoare iti poate fi comunicata oricand de serviciul relatii cu clientii. Programele de investitii in RON ofera posibilitatea de a proteja sumele economisite impotriva efectelor inflatiei. Mai mult, poti sa securizezi castigul obtinut in timp, pentru ca ai acces la un program de investitii care garanteaza ca valoarea unitatii de fond nu va scadea.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Aviva - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Aviva - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: