Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Astra - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Astra - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurarea mixta de viata "Tezaur", produs oferit de Astra - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Pot incheia aceasta asigurare persoane fizice.
Persoana asigurata poate sa aiba 18 si 60 de ani (la sfarsitul perioadei de asigurare varsta persoanei asigurate nu poate depasi 70 de ani)
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Astra - Asigurari
Obiectul asigurarii: Are ca obiect principal siguranta financiara a asiguratului si a mostenitorilor acestuia.
Ce riscuri sunt acoperite: deces
supravietuirea la maturitatea contractului
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Asiguratul primeste suma asigurata plus beneficiile la finalul perioadei de asigurare in caz de supravietuire
Beneficiarii primesc suma asigurata plus beneficiile in cazul decesului Asiguratului in perioada de asigurare
La finalul contractului, Asiguratul poate alege sa primeasca suma cuvenita printr-o singura plata sau ca pensie viagera, pensie pe o perioada determinata sau administrarea fondului constituit de catre Societate.
Clauze suplimentare asigurare: Asiguratul poate opta oricand, pe parcursul derularii contractului, pentru pachetul ASTRA - UNIQA Tezaur, care cuprinde clauze suplimentare ce pot fi atasate contractului de baza, si care acopera riscuri datorate accidentelor (invaliditate permanenta, indemnizatie zilnica de spitalizare, interventie chirurgicala, scutire de plata primei de asigurare)
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Astra - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Asiguratul poate opta pentru majorarea anuala a sumei asigurate in functie de inflatie.
In orice moment al contractului, Asiguratul poate mari suma asigurata printr-o plata unica.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Astra - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor.
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) go top