Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Asirom - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Pensie privata - acumulare capital si reevaluare "Prospera", produs oferit de Asirom - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Pot incheia asigurarea de pensie cu acumulare de capital si reevaluare - Prospera:
persoane fizice indiferent de varsta sau cetatenie
copiii nou nascuti, oferind astfel posibilitatea parintilor de a le acorda, in viitor, rente pentru studii, majorat sau anumite sume platite la evenimente fericite ce vor urma in viata lor (casatorie, nasterea unui copil).
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
Nu se primesc in asigurare:

▪ persoane cu invaliditate mai mare de 50%;

▪ persoane care nu sunt in conformitate cu normele medicale ASIROM. go top
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
Obiectul asigurarii: Integritatea corporala a asiguratului
Siguranta financiara a asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: Riscuri de baza
Supravietuirea la expirare
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Exemplu:
Un tanar in varsta de 25 ani, solicita incheierea unei asigurari PROSPERA pe o perioada de 30 de ani (cu plata sumei asigurate sub forma de pensie lunara pe timp de 10 ani), la o suma asigurata de baza de 10.685,59 lei si suma asigurata suplimentar pentru riscurile de deces si invaliditate permanenta din accident, de 2.000 RON. Astfel:

▪ prima pentru asigurarea de baza = 48,94 lei / luna;

▪ prima corespunzatoare asigurarii suplimentare = 1,06 lei / luna;

▪ prima de asigurare totala = 50 RON / luna;

▪ pensie lunara = 100,87 lei / luna - va fi reevaluata la sfirsitul perioadei de plata a primelor cu excedentul acumulat. Pe toata perioada de plata a pensiei se vor acorda de asemenea excedente.
Clauze suplimentare asigurare: Riscuri suplimentare
Invaliditate permanenta din accident;
Deces din accident, pentru persoanele cu varsta peste 5 ani inclusiv.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Suma asigurata este garantata, iar prin contract, beneficiati de cote de excedent importante (se retine, pentru administrare, numai 10% din dobanda anuala realizata de ASIROM prin plasamente 100% sigure);
Drepturile din asigurare primite la expirare sunt scutite de plata impozitului pe venit;
Aveti posibilitatea sa va protejati optim, din punct de vedere financiar, viitorul dumneavoastra sau al celor dragi: puteti alege ca suma asigurata sa fie platita: dintr-o data, la expirarea perioadei de plata a primelor de asigurare; lunar, sub forma de pensie pe termen limitat, pe o perioada intre 4 si 30 ani; sau sub forma de pensie viagera; o parte dintr-o data si restul sub forma de pensie pe termen limitat sau viagera;
Puteti ajusta valoarea contractului de asigurare prin indexarea primelor, dupa primul an de asigurare si pana la inceputul penultimului an de plata a primelor;
Primele platite partial isi pastreaza valoarea: daca din diverse motive nu mai puteti continua plata primelor de asigurare, contractul ramane valabil pentru o suma asigurata redusa;
Conditiile avantajoase de plata a primelor: perioada de achitare cuprinsa intre 3 si 50 de ani, se poate opta pentru plata in rate lunare, trimestriale, semestriale, anuale, cu posibilitatea de a obtine o pasuire de doua luni.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor.
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private) go top