Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Asirom - Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Asigurare simpla de viata "Viata si Accidente", produs oferit de Asirom - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Pot incheia o asigurare mixta de viata si accidente persoane cu varste cuprinse intre 16 si 65 de ani
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
Obiectul asigurarii: Integritatea corporala a asiguratului
Starea de sanatate a asiguratului
Siguranta financiara a asiguratului
Ce riscuri sunt acoperite: supravietuirea la termenul de expirare;
decesul din orice cauza;
invaliditatea permanenta partiala sau totala din accident;
scutirea asiguratului de la plata primelor de asigurare in cazul dobandirii unei invaliditati mai mari de 50% pe parcursul valabilitatii politei de asigurare.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Suma asigurata, in cazul:

▪ expirarii politei de asigurare;

▪ decesului asiguratului din alta cauza decat accident (suma va fi platita beneficiarilor desemnati).
De 6 ori suma asigurata in cazul decesului asiguratului din accident sau dobandirii unei invaliditati permanente din accident pe perioada de valabilitate a politei de asigurare.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea se poate incheia pentru 5,7,10,12 sau 15 ani cu valabilitate 24 ore din 24 oriunde in lume.
Beneficii / Avantaje asigurare Asigurarea mixta de viata si economie aduce urmatoarele beneficii:

▪ Suma de rascumparare, in cazul retragerii inainte de termenul de expirare a politei de asigurare.
Suma asigurata redusa, cand asiguratul a incetat plata primelor de asigurare, in cazul:

▪ expirarii politei de asigurare (daca nu a fost solicitata suma de rascumparare);

▪ decesului asiguratului (suma va fi platita beneficiarilor desemnati).
Excedentul, in proportie de 85%, din dobanda obtinuta pe perioada de valabilitate a politei prin investirea partii din prima de asigurare aferenta riscului asigurat.
Posibilitatea de reactivare a politei in termen de 3 ani de la plata ultimei rate de prima, prin plata integrala a ratelor de prima restante sau cu prelungirea termenului de expirare al politei de asigurare.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Asirom - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Primele de asigurare pot fi platite integral, anticipat, sau la cererea asiguratului ele pot fi platite si esalonat, in rate anuale, semestriale, trimestriale sau lunare.
Toate pensiile private, atat pensiile facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire gestionate de institutii financiare independente de casa nationala de pensii.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul rentei viagere sau a sumei primite prin plata unica la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Pensiile private facultative si pensiile private obligatorii se calculeaza independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
La producerea riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private)
Calculul pensiilor private obligatorii si calculul pensiilor private facultative se fac independent de profesia beneficiarului. Astfel, in oferta institutiilor financiare nu vor exista produse de pensie privata precum: pensii militare, pensii ale cadrelor din invatamant sau altele specifice statului roman.
In cazul pensiilor private facultative, pentru calculul pensiei sau a sumei primite la sfarsitul contractului se iau in considerare primele de asigurare sau contributiile platite de la inceputul contractului.
Produsele de acest tip sunt menite sa-i protejeze pe cei asigurati, la momentul pensionarii, de riscuri ce pot afecta indemnizatiile primite de la casa casa nationala de pensii, riscuri precum o noua lege a pensiilor sau falimentul sistemului de pensii de stat.
Atat pensiile private facultative cat si pensiile private obligatorii sunt produse de economisire independente de casa de pensii nationala.
In cazul producerii riscului de deces, suma acumulata prin intermediul contractului de pensie privata revine mostenitorilor, printr-o plata unica, renta viagera platita ca echivalent al pensiei de urmas nefiind acceptata conform reglementarilor CSSPP (Comisia de supraveghere a sistemului de pensii private) go top