Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Allianz - Tiriac Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Clauza suplimentara - invaliditate permanenta de gradul I, produs oferit de Allianz - Tiriac Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Clauza suplimentara de asigurare se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
Obiectul asigurarii: Are ca obiect integritatea fizica a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Invaliditatea permanenta de gradul I a Asiguratului cauzata de o boala sau de un accident care este diagnosticata/ produs pentru prima data pe perioada de valabilitate a prezentei clauze.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Beneficiar al indemnizatiei de asigurare acordate in baza prezentelor clauze este persoana asigurata.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Prezenta clauza poate fi atasata doar impreuna cu una din variantele clauzei de spitalizare.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: