Solicitant asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Viata si Pensii Private oferit de institutia de asigurari Allianz - Tiriac Asigurari
Asigurarile de viata cu economisire, produsele de asigurari de viata simpla cat si pensiile private ofera protectie pentru doua riscuri principale - riscul de deces si riscul de supravietuire la maturitatea contractului. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare, acoperite in general prin asigurari de sanatate - accidente, imbolnaviri, incapacitate de munca. Produsul vi se adreseaza daca vreti sa asigurati siguranta financiara a celor apropiati dumneavoastra sau daca doriti asigurarea propriului confort financiar dupa varsta pensionariii.
Clauza suplimentara - indemnizatii pentru spitalizare, produs oferit de Allianz - Tiriac Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Clauza suplimentara de asigurare se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
Obiectul asigurarii: Starea generala de sanatate a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Spitalizarea Asiguratului datorata unui accident sau/ si imbolnaviri Asiguratului survenite pe perioada de valabilitate a clauzei.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Beneficiar al indemnizatiei de spitalizare acordate in baza acestei clauze este Asiguratul care a fost spitalizat.
Suma asigurata pentru spitalizare pentru fiecare Asigurat este cel mult egala cu suma asigurata in caz de deces din polita de asigurare de baza la care aceasta clauza este anexata si este aferenta perioadei maxime de spitalizare de 90 de zile pe an de polita.
Clauze suplimentare asigurare: Pe langa Asiguratul din polita de asigurare de baza, pot fi cuprinse in asigurare si urmatoarele persoane: sotul/sotia Asiguratului din polita de asigurare de baza, copiii;
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare La fiecare aniversare a politei puteti beneficia de protectia impotriva inflatiei prin indexarea primei de asigurare si ajustarea corespunzatoare a sumei asigurate.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Viata si Pensii private de la Allianz - Tiriac Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: