Solicitant asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la OTP Garancia - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Credite si Garantii Financiare oferit de institutia de asigurari OTP Garancia - Asigurari
Asigurarile de credite si garantii se adreseaza in special institutiilor financiare si pot fi incheiate impreuna cu contracte corporate care presupun oferirea unor garantii aferente anumitor clauze contractuale.
Asigurarea garantiilor, produs oferit de OTP Garancia - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Contractant al asigurarii poate fi orice persoana juridica, abilitata conform legii, sa desfasoare activitati de transport rutier, care solicita autoritatilor in drept eliberarea sau, dupa caz, vizarea licentei de transport rutier.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la OTP Garancia - Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: OTP GARACIA ASIGURARI asigura indeplinirea conditiei de capacitate financiara a Contractantului asigurarii, in forma si in cuantumul prevazute. Conditia de capacitate financiara se considera indeplinita daca transportatorul dispune de resurse financiare suficiente, in raport cu volumul activitatii de transport desfasurate.
Ce riscuri sunt acoperite: nespecificat
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Suma asigurata se fixeaza de catre Contractant, cu acceptarea ulterioara de catre Asigurator si cu respectarea dispozitiilor legale privind conditia de capacitate finaciara a operatorului de transport .
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la OTP Garancia - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea se incheie obligatoriu pentru o perioada de un an .
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la OTP Garancia - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: