Solicitant asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Groupama Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Credite si Garantii Financiare oferit de institutia de asigurari Groupama Asigurari
Asigurarile de credite si garantii se adreseaza in special institutiilor financiare si pot fi incheiate impreuna cu contracte corporate care presupun oferirea unor garantii aferente anumitor clauze contractuale.
Asigurare Credite Comerciale, produs oferit de Groupama Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Contractantul poate fi orice companie producatoare, distribuitoare de bunuri sau prestatoare de servicii se poate asigura impotriva riscului de neincasare a facturilor emise cu plata la termen prin Asigurarea creditelor comerciale.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Groupama Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Polita asigura incasarea sumelor restante de la clienti persoane juridice rezultand astfel intr-o protectie a fluxului de numerar.
In cazul exporturilor, se pot acoperi si riscuri politice, numai daca acestea influenteaza capacitatea debitorului de a-si respecta obligatia de plata la data scadenta.
Ce riscuri sunt acoperite: falimentul debitorilor.
neplata prelungita a debitelor.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: nespecificat
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Groupama Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Prin polita de asigurare beneficiati si de o serie de servicii adiacente: verificarea solvabilitatii clientilor dumneavoastra, monitorizarea acestora pe perioada de asigurare, precum si recuperarea creantelor restante si plata daunelor.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Groupama Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: