Solicitant asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Euroins
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Credite si Garantii Financiare oferit de institutia de asigurari Euroins
Asigurarile de credite si garantii se adreseaza in special institutiilor financiare si pot fi incheiate impreuna cu contracte corporate care presupun oferirea unor garantii aferente anumitor clauze contractuale.
Аsigurare pentru riscul de neplata in cazul bunurilor livrate in leasing, produs oferit de Euroins, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asigurarea se adreseaza persoanelor juridice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Euroins
Ce bunuri se pot asigura: Obiectul prezentului contract il constituie acceptarea de catre EUROINS, a riscului de neplata a ratelor de leasing aferente contractelor de leasing incheiate de Asigurat pentru bunurile livrate Utilizatorilor.
Prin "bunuri", in continutul prezentelor Conditii de asigurare, se inteleg: vehicule, echipamente si utilaje, constructii comerciale si industriale, apartamente.
Daca Asiguratul doreste sa incheie contracte de leasing pentru alte bunuri decat cele mentionate, va solicita acordul scris al EUROINS.
Ce riscuri sunt acoperite: Neplata ratelor aferente contractelor de leasing.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Suma asigurata este valoarea soldului creditului acordat de Asigurat pentru fiecare contract de leasing/Utilizator in parte, inclusiv dobanzile convenite conform Contractului de credit incheiat intre Asigurat si Utilizator.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Euroins
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea este valabila pentru toate contractele de leasing incheiate de Asigurat care se incadreaza in termenii si conditiile prevazute de prezentul contract cadru si pentru care EUROINS a incasat primele de asigurare aferente in cuantumurile si la termenele stabilite.
Prezentul contract de asigurare este valabil numai in conditiile in care pentru bunurile date in folosinta in sistem de leasing in momentul incheierii asigurarii riscului de neplata se incheie cu EUROINS un contract de asigurare pentru riscuri generale, incheiat pe intreaga perioada de valabilitate a contractului de leasing, cu plata primei de asigurare la zi.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Euroins
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Prima de asigurare se calculeaza pentru toata perioada contractului prin aplicarea cotatiei de prima asupra valorii contractului de leasing. go top