Solicitant asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la BCR Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Credite si Garantii Financiare oferit de institutia de asigurari BCR Asigurari
Asigurarile de credite si garantii se adreseaza in special institutiilor financiare si pot fi incheiate impreuna cu contracte corporate care presupun oferirea unor garantii aferente anumitor clauze contractuale.
Asigurare de insolvabilitate pentru agentii de turism, produs oferit de BCR Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Societatea comerciala inregistrata in Romania, titulara licentei de turism pentru agentia de turism care organizeaza/ ofera si vinde pachete de servicii turistice sau componente ale acestora.
Beneficiarul asigurarii este turistul.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la BCR Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Intoarcerea in tara in siguranta
Ce riscuri sunt acoperite: Riscul de neplata a debitului pe care il are Asiguratul fata de turist, in cazul neexecutarii (integrale sau partiale) a contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice incheiat cu acesta, ca urmare a insolvabilitatii sau falimentului Asiguratului.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: nespecificat
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la BCR Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Contractul de asigurare se poate incheia pe o perioada de 1 an, valabilitatea acestuia fiind mentinuta prin plata primei de asigurare/ ratelor de prima in cuantumul si pana la scadentele mentionate in polita.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la BCR Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Costul asigurarii se stabilieste in functie de: tipul agentiei de turism, aria geografica in care se incadreaza oferta acesteia, limita raspunderii, perioada asigurata. go top