Solicitant asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Astra - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Credite si Garantii Financiare oferit de institutia de asigurari Astra - Asigurari
Asigurarile de credite si garantii se adreseaza in special institutiilor financiare si pot fi incheiate impreuna cu contracte corporate care presupun oferirea unor garantii aferente anumitor clauze contractuale.
Asigurare de insolvabilitate pentru agentii de turism, produs oferit de Astra - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Beneficiarii acestei asigurari sunt turistii fata de care agentia de turism nu si-a executat, integral sau partial, pachetul de servicii conform contractului ca urmare a situatiei de faliment sau insolvabilitate.
Aceasta asigurare este reglementata prin Ordinul nr. 235 al Ministerului Turismului ca obligatorie pentru agentii economici care comercializeaza pachete de servicii turistice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Astra - Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Repatrierea turistilor.
Ce riscuri sunt acoperite: Imposibilitatea agentiei turistice de a asigura intoarcerea in tara a turistilor datorita insolventei.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Acoperirea cheltuielilor pentru repatrierea turistilor.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Astra - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Astra - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
ASTRA - UNIQA este agreata de catre Oficiul de Autorizare si Control in Turism in vederea practicarii asigurarii turistilor in caz de faliment sau insolvabilitate a agentiilor de turism, asigurare prin care se acopera de catre Asigurator riscul de neplata a debitului pe care il are agentia de turism fata de turist (beneficiarul asigurarii), in temeiul contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice incheiat cu acesta, in cazul insolvabilitatii sau falimentul agentiei de turism. go top