Solicitant asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Ardaf - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Credite si Garantii Financiare oferit de institutia de asigurari Ardaf - Asigurari
Asigurarile de credite si garantii se adreseaza in special institutiilor financiare si pot fi incheiate impreuna cu contracte corporate care presupun oferirea unor garantii aferente anumitor clauze contractuale.
Asigurare de intrerupere a activitatii, produs oferit de Ardaf - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asigurarea se adreseaza persoanelor juridice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Ardaf - Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Aceasta asigurare o puteti adauga, optional si suplimentar, la asigurarea de cladiri si continut.
Ce riscuri sunt acoperite: Prin aceasta asigurare vi se acorda despagubiri pentru pierderile financiare datorate intreruperii activitatii, survenite ca urmare a producerii riscurilor acoperite in perioada asigurata si soldate cu pierderi materiale.
Se acorda despagubiri si pentru:
Cheltuielile suplimentare de restabilire a activitatii dupa evenimentul asigurat, care se despagubesc in limita asigurata sau in limita economica (nu pot depasi pierderea de profit astfel evitata) sau in limita convenita intre parti (inainte sau dupa efectuarea cheltuielilor)
Cheltuielile de expertiza a daunei care se despagubesc in limita asigurata, in limita justificata de dumneavostra sau conform acordului partilor
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri asiguratului in momentul constatarii pagubelor.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Ardaf - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Despagubirile se calculeaza pentru perioada cuprinsa intre momentul producerii evenimentului asigurat si pana cand activitatea este restabilita la nivelul celei initiale, in limitele convenite in contractul de asigurare.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Credite si Pierderi financiare de la Ardaf - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea cladirilor si a continutului este, in lipsa clauzelor de asigurare corporate, un produs asemanator unei asigurari de locuinte. Diferenta o reprezinta faptul ca asigurarea cladirilor si a continutului pentru persoane juridice poate fi contractata si sub forma unui produs complex care sa includa protectia mijloacelor fixe, a mijloacelor circulante si acoperirea riscurilor financiare derivate.
De regula, asigurarea intreprinderilor mici si mijlocii poate fi extinsa pentru despagubirea pierderilor de profit cauzate in mod indirect, prin intreruperea activitatii, de avarii, distrugeri, sau pierderi ale propietatilor asigurate. Asigurarea de intrerupere a activitatii va avea ca scop protectia profitului generat de companie in conditii normale de functionare. In plus fata de asigurari ale imobilelor, ale echipamentelor, ale masinilor, instalatiilor si utilajelor, care ofera despagubiri pentru daunele produse acestora, asigurarea de intrerupere a activitatii despagubeste pierderile de profit ce pot surveni ca o consecinta indirecta a deteriorarii bunurilor asigurate sau a functionarii defectuoase.
Acelasi contract poate include:

▪ raspunderea civila a companiei fata de angajati,

▪ raspunderea fata de terti,

▪ protectia banilor si a valorilor,

▪ si alte clauze ce transforma asigurarea de cladiri si bunuri intr-un produs competitiv din punct de vedere al costurilor pentru protectia unei varietati de riscuri financiare la care o intreprindere este expusa.
Cotatiile asigurarilor de cladiri depind de vechimea imobilelor, suma maxima asigurata si riscurile acoperite prin asigurare. Contractarea unui produs complex de asigurare IMM se va traduce printr-un pret mai mic pentru asigurare decat in cazul in care bunurile si evenimentele sunt asigurate prin polite independente.
Asigurarea cladirilor ce reprezinta puncte de lucru pentru companie este un produs complet independent de asigurarea obligatorie a locuintelor din punct de vedere al constrangerilor legislative, intrucat aceasta din urma vizeaza exclusiv imobile ce au destinatie de locuinta. go top