Solicitant asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Generali - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Calatorie oferit de institutia de asigurari Generali - Asigurari
Asigurarile medicale de calatorie, la fel ca si cele de sanatate acopera riscuri ce pot afecta integritatea corporala sau starea generala de sanatate a asiguratului, diferenta fiind valabilitatea restransa (in general sunt acoperite perioade scurte de timp - cele necesare calatoriei) si acoperirea teritoriala. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare cum ar fi acoperirea cheltuielilor de asistenta auto pentru defectarea autoturismului, riscuri ce pot afecta bunurile personale in timpul calatoriei. Produsul vi se adreseaza in cazul in care calatoriti in afara Romaniei, in interes personal sau in interes de serviciu, individual sau impreuna cu cei apropiati.
Asigurarea de sanatate pentru calatorie in strainatate "Travel", produs oferit de Generali - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asigurarea medicala de calatorie se adreseaza persoanelor fizice cu cetatenie romana.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Generali - Asigurari
Obiectul asigurarii: Are ca obiect starea generala de sanatate si integritatea fizica a asiguratului.
Ce riscuri sunt acoperite: Sunt asigurate riscurile de accident si imbolnavire imprevizibila.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se acorda despagubiri pentru:

▪ Consultatie

▪ Diagnosticare

▪ Tratament

▪ Medicatie

▪ Interventii chirurgicale

▪ Transport cu ambulanta

▪ Cheltuieli stomatologice de urgenta

▪ Transportul in România al asiguratului bolnav sau decedat etc.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Generali - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Durata asigurarii este de maximum un an.
Acoperire 24 h/24h.
Valabilitate in afara granitelor României, in întreaga lume.
Asiguratul are posibilitatea de a alege unul din urmatoarele 3 tipuri de asigurare de calatorie în strainatate, functie de sumele asigurate: Clasic, Mediu si Top.
Beneficii / Avantaje asigurare Retea de acoperire in intreaga lume prin parteneriat la nivel mondial cu EUROP ASSISTANCE, membra a grupului Generali;
Interventie si decontare directa a cheltuielilor prin EUROP ASSISTANCE, fara sa mai fie nevoie ca asiguratul sa achite costul prestatiilor medicale;
Asistenta medicala acceptata de catre orice retea medicala, atat in regim public cat si privat;
Acoperire integrala a costurilor serviciilor de asistenta medicala de urgenta, fara sa mai fie nevoie ca asiguratul sa contribuie cu o coplata.;
Prin intermediul companiei de asistenta EUROP ASSISTANCE, Generali Asigurari suporta integral costurile de transport al Asiguratului, bolnav sau accidentat, intr-o institutie de tratament din Romania, daca este necesar, insotit de o asistenta medicala sau de un medic (in cazul in care starea pacientului permite aceasta deplasare).
In cazul decesului Asiguratului,EUROP ASSISTANCE ia toate masurile necesare pentru transportul corpului Asiguratului in Romania si suporta integral costurile de transport ale Asiguratului in Romania.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Generali - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea medicala de calatorie, se incheie, in general pe o perioada limitata, si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente necontrolabile si imprevizibile din timpul calatoriei.
Asigurarea medicala de calatorie este independenta de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari fiind diferite in functie de prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
Se vor incheia polite de asigurari de calatorie in strainatate in scopul acoperirii costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Contractele de asigurari medicale turistice se pot incheia inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
Asigurarea medicala de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea sanatate dedicata acelor activitati. go top