Solicitant asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Astra - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari de Calatorie oferit de institutia de asigurari Astra - Asigurari
Asigurarile medicale de calatorie, la fel ca si cele de sanatate acopera riscuri ce pot afecta integritatea corporala sau starea generala de sanatate a asiguratului, diferenta fiind valabilitatea restransa (in general sunt acoperite perioade scurte de timp - cele necesare calatoriei) si acoperirea teritoriala. Puteti opta si pentru unele riscuri suplimentare cum ar fi acoperirea cheltuielilor de asistenta auto pentru defectarea autoturismului, riscuri ce pot afecta bunurile personale in timpul calatoriei. Produsul vi se adreseaza in cazul in care calatoriti in afara Romaniei, in interes personal sau in interes de serviciu, individual sau impreuna cu cei apropiati.
Asigurarea de sanatate pentru calatorie in strainatate, produs oferit de Astra - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Asigurarea de sanatate pentru calatorii se adreseaza persoanelor fizice.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Astra - Asigurari
Obiectul asigurarii: Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate ofera cetatenilor romani asistenta medicala in caz de accident sau boala survenite in timpul calatoriei in afara granitelor tarii.
Ce riscuri sunt acoperite: Accidente
Imbolnaviri imprevizibile
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: ASTRA - UNIQA, prin intermediul societatii de asistenta turistica CORIS, ofera si suporta costurile urmatoarelor servicii medicale:

▪ tratamentul ambulatoriu al Asiguratului;

▪ tratamentul efectuat in conditii de spitalizare pana cand starea medicala a Asiguratului permite repatrierea pentru continuarea tratamentului adecvat in Romania;

▪ tratament dentar de urgenta (pentru calmarea durerii acute) in limita a 150 EUR;

▪ costurile de transport efectuat de servicii de salvare, de la locul accidentului sau resedinta temporara, pana la cel mai apropiat medic sau pana la cel mai apropiat spital;

▪ cheltuieli ocazionate de repatrierea medicala, inclusiv costurile suplimentare pentru insotitor, daca este necesar din punct de vedere medical;

▪ cheltuielile pentru transportarea corpului neinsufletit in Romania. ASTRA∙ UNIQA va acorda despagubiri si pentru cheltuielile ocazionate de repatrierea medicala, precum ºi pentru cheltuielile pentru transportarea corpului neinsufletit la domiciliu, sau cheltuielile strict legate de inmormantare la locul decesului, in strainatate, exclusiv funerarii si inhumare/incinerare.
In functie de destinatia calatoriei sumele asigurate pot fi:

▪ Pentru tarile limitrofe (cu exceptia Ungaria) - Cheltuieli medicale inclusiv cheltuieli de repatriere: 5.000 EUR;

▪ Pentru America de Nord si Israel - Cheltuieli medicale inclusiv cheltuieli de repatriere: 50.000 USD

▪ Pentru tarile din Uniunea Europeana si spatiul Schengen - Cheltuieli medicale inclusiv cheltuieli de repatriere: 50.000 EUR

▪ Pentru celelalte tari - Cheltuieli medicale inclusiv cheltuieli de repatriere: 10.000 USD sau 30.000 USD

▪ Pentru intreaga lume - Cheltuieli medicale inclusiv cheltuieli de repatriere: 50.000 EUR
Cheltuielile de repatriere sunt cuprinse in suma la care se face asigurarea, in limita a 15 % din aceasta, fara insa ca, in caz de producere a evenimentului asigurat, despagubirea totala sa depaseasca suma asigurata.
Polita ofera tarife reduse pentru soferii profesionisti si oamenii de afaceri care se deplaseaza in strainatate in interes de serviciu, in scopul participarii la conferinte, cursuri de vara, seminarii, obtinerea doctoratului, burse de studii, specializari, simpozioane si alte calatorii de acest fel (targuri, expozitii etc.).
Prima de asigurare se achita integral la emiterea politei de asigurare.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Astra - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: Asigurarea poate fi valabila in:

▪ Tarile limitrofe( cu exceptia Ungariei);

▪ America de Nord si Israel;

▪ Tarile din Comunitatea Europeana si spatiul Schengen;

▪ Celelalte tari;

▪ Intreaga lume.
Asigurarea ofera acoperire 24 de ore din 24 si se poate incheia pe o perioada de maxim un an.
Prima de asigurare se stabileste in functie de destinatia finala inscrisa pe polita de asigurare, perioada de valabilitate a politei si de suma asigurata solicitata.
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari de Calatorie si Turistice de la Astra - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Asigurarea medicala de calatorie, se incheie, in general pe o perioada limitata, si acopera tratamente de urgenta necesare ca urmare a unor evenimente necontrolabile si imprevizibile din timpul calatoriei.
Asigurarea medicala de calatorie este independenta de casa nationala de asigurari de sanatate, costurile acoperite prin intermediul acestei asigurari fiind diferite in functie de prestatorii de servicii medicale din tara unde a avut loc imbolnavirea sau accidentul.
Se vor incheia polite de asigurari de calatorie in strainatate in scopul acoperirii costurilor tratamentelor medicale necesare in urma unui accident sau in urma unei urgente medicale ce a avut loc in afara tarii.
Contractele de asigurari medicale turistice se pot incheia inainte de plecarea in strainatate, la oricare din sucursalele institutiei de pe teritoriul Romaniei.
Asigurarea medicala de calatorie exclude, in general, evenimentele ce tin de practicarea unor activitati cu grad ridicat de risc, precum sporturile extreme. Pentru a acoperi aceste riscuri se poate incheia o asigurarea sanatate dedicata acelor activitati. go top