Solicitant asigurareAsigurari Auto de la City Insurance
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Auto oferit de institutia de asigurari City Insurance
Asigurarile auto acopera riscuri ce pot afecta starea autoturismelor ce va apartin sau, in cazul unei asigurari auto RCA, riscul de accidente ce pot provoca avarii autovehiculelor apartinand tertelor persoane sau vatamari corporale tertelor persoane. Puteti opta pentru o asigurare auto CASCO daca doriti protejarea investitiei facute in autovehiculul dumneavoastra sau pentru protejarea investitiei facute in parcul auto al companiei dvs. Asigurarea RCA este obligatorie si ofera despagubiri al caror cuantum este stabilit de jurisdictia apartinand tarii in care a avut loc accidentul.
Asigurare auto CASCO CASCO, produs oferit de City Insurance, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Pot incheia asigurarea CASCO persoanele fizice care detin autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Auto de la City Insurance
Ce bunuri se pot asigura: Obiectul asigurarii consta in preluarea cheltuielilor aparute ca urmare a producerii evenimentelor asiguratate imprevizibile, respectiv avarii sau furt petrecute in timpul perioadei asigurate.
Ce riscuri sunt acoperite: Riscuri asigurate STANDARD:

▪ 1. coliziuni;

▪ 2. rasturnari;

▪ 3. vandalism;

▪ 4. caderi de corpuri pe autovehicul;

▪ 5. incendiu;

▪ 6. calamnitati naturale (trasnet, explozie, grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur, prabusire sau alunecare de teren, greutatea stratului de zapada sau de gheata, avalanse de zapada);

▪ 7. furtul unor parti componente sau furtul autovehiculului asigurat;
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se ofera ca indemnizatii sumele stabilite la incheierea politei pentru fiecare din riscurile asigurate.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Auto de la City Insurance
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare nespecificat
Asistenta:
CASCO BASIC:

▪ 1. asistenta rutiera (tractare si depanare);

▪ 2. accidente persoane (suma asigurata: 1.000 EUR).
CASCO PREMIUM:

▪ 1. asistenta rutiera (tractare, depanare, depozitarea autovehiculului, cazarea soferului si apasagerilor, transportul soferului si al pasagerilor catre destinatia initiala, autovehicul la schimb);

▪ 2. accidente persoane (suma asigurata: 5.000 EUR);

▪ 3. furtul sau deteriorarea accidentala a bagajelor ori inlocuirea documentelor de calatorie;

▪ 4. pierdere sau furtul cartii de identitate a autovehiculului, certificatului de inmatriculare si placutelor de inmatriculare;

▪ 5. serviciul de asistenta pentru aducerea autovehiculului asigurat la domiciliu in cazul in care Asiguratul este bolnav sau a suferit un accident;

▪ 6. Acoperire suplimentara pentru riscul de pierdere sau furt al cheilor sau telecomenzilor. go top
 
Alte detalii asigurareAsigurari Auto de la City Insurance
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Produsele complexe de asigurare CASCO pot acoperi raspunderea civila a angajatorului pentru accidentele auto in care au fost implicati angajati aflati in deplasare in interes de serviciu, cheltuieli pentru inlocuirea bunurilor avariate ca urmare a accidentului in care a fost implicat autovehiculul asigurat CASCO, sau cheltuieli pentru asistenta rutiera in cazul in care autovehiculul asigurat nu se mai poate deplasa prin forta proprie.
Pentru companii care achizitioneaza asigurari CASCO pot fi de interes asigurarea CASCO a instalatiilor si utilajelor neinmatriculabile precum si asigurarea CASCO pentru parcurile auto. Fiecare din aceste tipuri de asigurari CASCO ofera beneficii specifice unor contracte corporate.
Asigurarea CASCO pentru companii poate fi integrata intr-un pachet complex de asigurare pentru intreprinderi mici si mijlocii. Astfel, in plus fata de daunele produse intr-un accident auto pot fi despagubite si pierderile de profit daca acestea sunt o consecinta a avariilor autovehiculului sau utilajului.
In cazul unei asigurari CASCO asociate unui contract de tip leasing, unele clauze suplimentare specifice politelor de asigurari CASCO de sine statatoare pot fi contractate in mod independent.
Deoarece polita de asigurare CASCO este complementara politei de asigurare RCA, institutiile de asigurari avizate sa emita polite RCA ofera reduceri la achizitia ambelor produse de catre companii. go top