Solicitant asigurareAsigurari Auto de la RAI Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Auto oferit de institutia de asigurari RAI Asigurari
Asigurarile auto acopera riscuri ce pot afecta starea autoturismelor ce va apartin sau, in cazul unei asigurari auto RCA, riscul de accidente ce pot provoca avarii autovehiculelor apartinand tertelor persoane sau vatamari corporale tertelor persoane. Puteti opta pentru o asigurare auto CASCO daca doriti protejarea investitiei facute in autovehiculul dumneavoastra sau pentru protejarea investitiei facute in parcul auto al companiei dvs. Asigurarea RCA este obligatorie si ofera despagubiri al caror cuantum este stabilit de jurisdictia apartinand tarii in care a avut loc accidentul.
Asigurare de avarii si furt auto CASCO, produs oferit de RAI Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care detin un autovehicul inmatriculat sau supus inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Auto de la RAI Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Autovehiculul
Echipamentele auto instalate.
Accesoriile auto.
Imbunatatirile aduse autovehiculului.
Ce riscuri sunt acoperite: Riscurile acoperite de asigurare difera in functie de pachetul contractat, astfel:

▪ Casco Silver asigura autovehiculele pentru avarii produse pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor tarii.

▪ Casco Gold: in plus fata de asigurarea in caz de avarii produse pe teritoriul Romaniei si in afara granitelor tarii, este acoperit si riscul de furt produs pe teritoriul Romaniei. In acest caz, se ofera GRATUIT extinderea acoperirii pentru furt in afara Romaniei pentru cei ce incheie la societatea noastra polita medicala de calatorie in strainatate.
Caso Platinum acopera riscurile acoperite de Casco Gold, si, in plus:

▪ Asigurarea conducatorului auto si a persoanelor transportate pentru riscul de accidente (deces, invaliditate permanenta)

▪ Sumele asigurate pentru riscul de accidente persoane se stabilesc pe baza optiunii Asiguratului pentru fiecare persoana din autovehicul, dar nu pentru mai multe persoane decat numarul de locuri al autovehiculului, conform cu certificatul de inmatriculare.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se primesc despagubiri pentru acoperirea daunelor survenite in urma riscurilor asigurate:

▪ accidente: ciocniri, loviri, izbiri cu alte autoturisme sau corpuri, caderi de corpuri, zgarieri, derapari, rasturnari, avarii in parcare;

▪ afumare, patare, carbonizare - incendiu sau explozie;

▪ calamitati naturale: trasnet, ploaie torentiala, grindina, inundatie, furtuna, uragan, cutremur de pamant, prabusiri sau alunacari de teren, greutatea stratului de zapada, avalanse - efecte indirecte ale acestora - prabusirea copacilor, sau actiunea mecanica a obiectelor purtate de vant;

▪ furtul autoturismului, a unor parti componente sau a altor piese si accesorii montate pe autoturism;

▪ cheltuieli efectuate de Asigurat in vederea inlocuirii setului de inchidere a autovehicului asigurat (butuci, yale, contact primire) in caz de furt sau pierdere a cheilor.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Auto de la RAI Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Asigurarea CASCO PREMIUM, in oricare dintre variante, include GRATUIT serviciul de remorcaj in caz de accident 24h/h, 7 zile din 7. Remorcajul de la locul accidentului la primul service competent in efectuarea reparatiei este oferit gratuit si este prestat cu profesionalism de societatea de asistenta RUMANIAN INTERNATIONAL ASSISTANCE (RIA), colaboratorul nostru exclusiv.
RIA este reprezentanta in Romania a peste 80 de societati internationale de asistenta, dintre care amintim EUROP ASSISTANCE, MONDIAL ASSISTANCE GROUP, SOS INTERNATIONAL, Cluburile Auto din Belgia, Olanda, Franta, Spania, Marea Britanie.
Decontare directa cu garajele reparatoare
Roumanie Assurance International practica sistemul de decontare directa cu unitatile reparatoare, avand incheiate contracte de colaborare cu sevice-uri renumite: RADACINI, CITY CENTER, PORSCHE ROMANIA, METROTEHNICA - SEAT, AUGSBURG INTERNATIONAL, EURIAL INVEST, EREBUS TECHNICS, OPEL GTT, IPSO ROMANIA, SERUS AUTO, AUTOCOBALCESCU, AUTO FILARET- BMW, CENTRAL SERVICE, BRADY TRADE - SKODA, AUTO ITALIA, AUTO IMOLA, AUTO PERUGIA, COLINA MOTORS - FORD
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Auto de la RAI Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Politele de asigurari CASCO sunt complementare politelor de asigurari RCA: cele dintai (asigurari CASCO) despagubesc o gama larga de daune suferite de cel asigurat in cadrul unui accident auto (avarii, distrugeri de bunuri apartinand celui vinovat) iar cele din urma (asigurari RCA - si chiar cel mai ieftin rca) ofera despagubiri exclusiv pentru prejudiciile suferite de terte persoane - cele aflate in afara autovehiculului la momentul producerii accidentului, prejudicii pentru care soferul autovehiculului asigurat RCA este raspunzator.
Pretul politelor de asigurari CASCO acestora difera in functie de riscurile acoperite, sumele maxime despagubite, si valabilitatea teritoriala. Spre deosebire de o polita de asigurare RCA, pentru care pachetul de riscuri acoperite si sume maxime despagubite este unic (chiar si cel mai ieftin RCA din 2010 ofera despagubiri maxime de 2.500.000 RON pentru dezdaunarea tertilor), o polita de asigurare CASCO poate avea un pret mai mare daca se asigura riscul de furt al autovehiculului in Romania sau in strainatate, vandalism, sau daca in pachetul de despagubiri acceptate exista si asistenta in urma unui accident sau la defectarea autovehiculului.
Riscurile pe care doriti sa le acoperiti trebuie luate in calcul la incheierea unei asigurari auto ieftine. Un produs CASCO complet va avea un pret mai ridicat, insa acoperirea unor riscuri precum furt, vandalism sau acoperirea cheltuielilor de asistenta rutiera in cazul defectiunilor aparute la autovehicul in Romania sau in strainatate poate justifica diferenta de pret. Deasemenea, pretul unei asigurari auto casco poate scadea daca in trecut au fost incheiate polite de asigurare casco pentru acelasi autovehicul si nu s-au inregistrat daune.
Politele de asigurare CASCO nu acopera, in general, asistenta rutiera. Acest lucru poate fi suplinit prin incheierea unei polite suplimentare de asistenta rutiera. Exista companii care ofera acest produs indiferent de institutia emitenta a politei de asigurare CASCO.
Politele de asigurari auto CASCO pot fi utile chiar si in cazul accidentelor care nu au fost produse din vina dumneavoastra si care au autori cunoscuti. Desi daunele sunt platite, in ultima instanta de cel vinovat sau prin polita de asigurare rca a acestuia, institutia emitenta a politei de asigurare CASCO va poate ajuta la recuperarea daunelor sau poate plati reparatiile direct unitatilor service. go top