Solicitant asigurareAsigurari Auto de la Groupama Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Auto oferit de institutia de asigurari Groupama Asigurari
Asigurarile auto acopera riscuri ce pot afecta starea autoturismelor ce va apartin sau, in cazul unei asigurari auto RCA, riscul de accidente ce pot provoca avarii autovehiculelor apartinand tertelor persoane sau vatamari corporale tertelor persoane. Puteti opta pentru o asigurare auto CASCO daca doriti protejarea investitiei facute in autovehiculul dumneavoastra sau pentru protejarea investitiei facute in parcul auto al companiei dvs. Asigurarea RCA este obligatorie si ofera despagubiri al caror cuantum este stabilit de jurisdictia apartinand tarii in care a avut loc accidentul.
Asigurare de avarii si furt auto CASCO, produs oferit de Groupama Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care detin autoturisme inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Auto de la Groupama Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Autovehiculul, accesorii standard si echipamente auto.
Ce riscuri sunt acoperite: Asigurarea CASCO de la Groupama poate fi achizitionata in mai multe variante ce difera in functie de riscurile acoperite.
Varianta "Mini" asigura:

▪ dezastre naturale

▪ incendiu

▪ explozie

▪ costuri privind limitarea daunelor

▪ daune produse ca urmare a luării măsurilor de recuperare a vehiculului sau de protejarea clădirii care adăposteşte vehiculul

▪ daune cauzate de persoane a caror identitate este cunoscuta si a caror vinovatie poate fi demonstrata.
Varianta "Midi" asigura, in plus fata de varianta "Mini":

▪ Ciocnirile

▪ Zgarierile

▪ Rasturnarile

▪ Deraparile
Varianta "Grand" asigura, in plus fata de variantele de mai sus:

▪ riscul de furt si daunele produse ca urmare a tentativei de furt

▪ daunele produse suprafetelor de sticla
Varianta "Total" asigura, in plus:

▪ vandalism

▪ daunele produse in timpul tulburarilor civile

▪ daune produse de autori necunoscuti (intentionat sau neintentionat)
Varianta "Total Plus" va asigura si:

▪ daunele produse anvelopelor si jentilor

▪ daune produse de catre marfa transportata in interiorul autoturismului (fara producerea unui accident).
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Se ofera despagubiri pentru pagubele produse in urma riscurilor acoperite de varianta de asigurare contractata si in limita sumelor maxime stabilite in polita de asigurare.
In plus, se ofera indemnizatii pentru cheltuielile de transport al autovehiculului avariat, cheltuieli de limitare a pagubei sau daunele produse pentru a salva bunul asigurat.
Clauze suplimentare asigurare: Optional, polita poate include asigurarea de accidente a soferului si a calatorilor.
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Auto de la Groupama Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Reinnoire automata. Masina ta este protejata in permanenta, pentru ca polita de asigurare se reinnoieste automat. Vei primi oferta de reinnoire inainte de expirarea politei.
Bonus la fransiza. La fiecare reinnoire a politei, iti oferim acoperirea fransizei pentru prima dauna, fara sa platesti suplimentar. Incepand cu a doua dauna, poti opta pentru incheierea asigurarii fie cu fransiza, fie fara fransiza, dar cu plata unei prime suplimentare.
Bonus-malus. Daca in anii anteriori nu ai inregistrat daune sau daca daunele s-au produs din vina altor persoane, beneficiezi de o reduce (bonus), chiar daca inainte ai avut asigurare CASCO la alte societati.∙
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Auto de la Groupama Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii:
Politele de asigurari CASCO sunt complementare politelor de asigurari RCA: cele dintai (asigurari CASCO) despagubesc o gama larga de daune suferite de cel asigurat in cadrul unui accident auto (avarii, distrugeri de bunuri apartinand celui vinovat) iar cele din urma (asigurari RCA - si chiar cel mai ieftin rca) ofera despagubiri exclusiv pentru prejudiciile suferite de terte persoane - cele aflate in afara autovehiculului la momentul producerii accidentului, prejudicii pentru care soferul autovehiculului asigurat RCA este raspunzator.
Se poate alege dintr-o gama larga de asigurari CASCO. Pretul acestora difera in functie de riscurile acoperite, sumele maxime despagubite, si valabilitatea teritoriala. Spre deosebire de politele de asigurari RCA, pentru care pachetul de riscuri acoperite si sume maxime despagubite este unic (chiar si cel mai ieftin RCA din 2010 ofera despagubiri maxime de 2.500.000 RON pentru dezdaunarea tertilor), politele de asigurari CASCO pot avea un pret mai mare daca se asigura riscul de furt al autovehiculului in Romania sau in strainatate, vandalism, sau daca in pachetul de despagubiri acceptate exista si asistenta in urma unui accident sau la defectarea autovehiculului.
Cand cautati asigurari auto ieftine, va trebui sa luati in calcul pachetul de riscuri pe care doriti ca acestea sa le acopere. Daca o asigurare CASCO va avea un pret mai ridicat, acest lucru se datoreaza acoperirii unor riscuri precum furt, vandalism sau acoperirii cheltuielilor de asistenta rutiera in cazul defectiunilor aparute la autovehicul in Romania sau in strainatate. Deasemenea, pretul unei asigurari auto casco poate scadea daca in trecut au fost incheiate polite de asigurare casco pentru acelasi autovehicul si nu s-au inregistrat daune.
Politele de asigurari auto CASCO nu acopera, in general, asistenta rutiera. Acest lucru poate fi suplinit prin incheierea unei polite suplimentare de asistenta rutiera. Exista companii care ofera acest produs indiferent de institutia emitenta a politei CASCO.
Politele de asigurare CASCO pot fi utile chiar si in cazul accidentelor care nu au fost produse din vina dumneavoastra si care au autori cunoscuti. Desi daunele sunt platite, in ultima instanta de cel vinovat sau prin polita de asigurare rca a acestuia, institutia emitenta a politei de asigurare CASCO va poate ajuta la recuperarea daunelor sau poate plati reparatiile direct unitatilor service. go top