Solicitant asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Auto oferit de institutia de asigurari Carpatica - Asigurari
Asigurarile auto acopera riscuri ce pot afecta starea autoturismelor ce va apartin sau, in cazul unei asigurari auto RCA, riscul de accidente ce pot provoca avarii autovehiculelor apartinand tertelor persoane sau vatamari corporale tertelor persoane. Puteti opta pentru o asigurare auto CASCO daca doriti protejarea investitiei facute in autovehiculul dumneavoastra sau pentru protejarea investitiei facute in parcul auto al companiei dvs. Asigurarea RCA este obligatorie si ofera despagubiri al caror cuantum este stabilit de jurisdictia apartinand tarii in care a avut loc accidentul.
Asigurare obligatorie de raspundere civila RCA, produs oferit de Carpatica - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice si juridice detinatoare de autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: Obiectul asigurarii rca il reprezinta raspunderea civila a asiguratului pentru urmarile accidentelor auto de care se face vinovat.
Ce riscuri sunt acoperite: Prejudicii produse tertilor prin accidente de autovehicule in Romania si starinatate:

▪ avarierea si distrugerea de autovehicule sau alte bunuri;

▪ vatamare corporala sau deces.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: CARPATICA ASIG SA acorda despagubiri detinatorilor de autovehicule inmatriculate sau in curs de inmatriculare in Romania si detinatorilor de autovehicule inmatriculate in starinatate a caror asigurare exprira in timp ce se afla pe teritoriul Romaniei.
Asigurarea se incheie pe perioada de 1,6 sau 12 luni.
Constatarea producerii evenimentelor asigurate, evaluarea pagubelor, stabilirea si plata despagubirilor se efectueaza conform legislatiei care reglementeaza reaspunderea civila auto, din tara in care s-a produs accidentul rutier;
Primele de asigurare sunt stabilite in functie de tipul autovehiculului, perioada asigurata, profilul conducatorilor auto, numarul de autovehicule cuprinse in asigurare.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Se acorda reduceri de prima pentru pensionari si persoane cu handicap, pentru palat integrala a primei, pentru parcuri auto si ani succesivi fara daune.
Oferim parteneriate cu cele mai bune unitati Service din tara si cu sociatatile corespondente din strainatate.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: