Solicitant asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
Despre produs
Ati ales un produs din categoria Asigurari Auto oferit de institutia de asigurari Carpatica - Asigurari
Asigurarile auto acopera riscuri ce pot afecta starea autoturismelor ce va apartin sau, in cazul unei asigurari auto RCA, riscul de accidente ce pot provoca avarii autovehiculelor apartinand tertelor persoane sau vatamari corporale tertelor persoane. Puteti opta pentru o asigurare auto CASCO daca doriti protejarea investitiei facute in autovehiculul dumneavoastra sau pentru protejarea investitiei facute in parcul auto al companiei dvs. Asigurarea RCA este obligatorie si ofera despagubiri al caror cuantum este stabilit de jurisdictia apartinand tarii in care a avut loc accidentul.
Asigurare de RCA cu valabilitate in afara teritoriului Roman, produs oferit de Carpatica - Asigurari, este pus la dispozitia dumneavoastra prin intermediul cautAsigurari.ro. Puteti gasi mai multe detalii referitoare la acest produs mai jos:
Asigurare pentru: Se adreseaza persoanelor fizice si juridice detinatoare de autovehicule inmatriculate sau supuse inmatricularii in Romania.
Acte necesare incheiere asigurare: nespecificat
Conditii suplimentare:
 
Informatii asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
Ce bunuri se pot asigura: CARPATICA ASIG SA acorda despagubiri pentru prejudicii produse prin accidente de autovehicule precum si pentru cheltuieli de judecata facute in procesul civil- conform legislatiei din tara in care s-a produs accidentul rutier.
Ce riscuri sunt acoperite: Raspunderea civila a asiguratului pentru pagunbe produse prin avrierea si distrugerea unor bunuri, vatamare corporala sau deces, produse in afara teritoriului Romaniei, prin accidente de autovehicule inmatriculate in Romania.
Cand, cum si pentru ce primim despagubiri: Indemnizatia de asigurare nu poate depasi cuantumul pagubei, valoarea bunului din momentul producerii riscului asigurat si nici limitele maxime stabilite prin lege.
Clauze suplimentare asigurare: nespecificat
Excluderi din aceasta asigurare:
 
Valabilitate si Avantaje asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
Valabilitate asigurare / polita: nespecificat
Beneficii / Avantaje asigurare Se acorda reduceri de prima pentru unele categorii de asigurati(pensionari, persoane cu handicap, veterani de razboi, persoane de sex feminin) precum si in functie de modalitatea de plata a asigurarii, marimea parcului auto cuprins in asigurare, istoricul daunalitatii.
Asistenta:
 
Alte detalii asigurareAsigurari Auto de la Carpatica - Asigurari
InfoLine asigurare: nespecificat
Sucursale: nespecificat
Centre de daune: nespecificat
Service auto autorizat: nespecificat
Brokeri agreati: nespecificat
Alte detalii: